404 Not Found - A kért oldal nem található!

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

Népszerű magyarországi települések a keresések alapján

Sorkifalud község Szentléránt településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Szombathelyi járás és a Szombathelyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Kurityán község Bányatelep településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Kazincbarcikai járás és a Kazincbarcikai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető.

Tihany község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Balatonfüredi járás és a Balatonfüredi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Balaton marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Szabadegyháza község Felsőpuszta településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Gárdonyi járás és az Adonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Perkupa község Jósvafő-Aggtelek vasútállomás településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva az Edelényi járás és az Edelényi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető.

Kömpöc község amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Kiskunmajsai járás és a Kiskunmajsai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Neszmély község Királykút településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Ópusztaszer község Pitricsom településrésze amely Csongrád-Csanád megyében található, területileg besorolva a Kisteleki járás és a Kisteleki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető.

Galambok község Tölöspuszta településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Nagykanizsai járás és a Zalakarosi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Hagyárosbörönd község Hagyáros településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető.

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!